Skip to main content

ПОМОГАЕМ, УДАЛЕННАЯ РАБОТА ДЛЯ АРХИТЕКТОРОВ, ОСТАВШИХСЯ НА УКРАИНЕ.

Учитывая сложные условия, в которых оказались украинские архитекторы и дизайнеры, мы предприняли совместные действия с Партнерами TDA’22, адресованные этой группе профессионалов.

ЦЕЛЬ:

Вместе с Партнерами TDA’22 мы создали ХАБ помощи, целью которого является создание коммуникационного моста между архитектурными бюро в Польше и мире и оставшимися на Украине архитекторами.

Цель объединения контактов – помочь в обмене информацией, облегчающей поиск удаленной работы для архитекторов, которые еще находятся на Украине.

Это обязанность и Tubądzin Design Community, имеющих широкое сообщество архитекторов по всему миру.

Как это сделать:

Каждый из Партнеров TDA’22, используя свои собственные средства связи и источники контактов, будет отправлять информацию о предоставляемой помощи и адреса, на которые архитектурные бюро в Польше могут отправить предложение о трудоустройстве. Мы свяжем эти бюро через наши контакты с сообществом украинских дизайнеров и архитекторов.

Партнеры помогают найти бюро в Польше и за границей, облегчая прямой доступ к бюро на Украине.

ХАБ помощи ’22 в составе:

Бюро, которые хотят связаться с архитекторами, остающимися на Украине

Просим отправлять информацию на адрес: tda@tubadzin.pl

Информация об архитектурных бюро, предоставляющих помощь, будет опубликована на официальном международном сайте Tubądzin Design Community  www.tubadzincommunity.com на вкладке Новости под заголовком «Помощь архитекторам на Украине» для распространения информации о фирмах, предлагающих возможность работы.

Область действий:

Благодаря международному партнерству мы общими усилиями будем соединять контакты украинских бюро, которые еще остаются в Украине, с архитектурными бюро в Польше и за рубежом.

Мы сотрудничаем с сообществом проектировщиков, созданным на Украине для этой цели.

Архитекторы из Польши и со всего мира:

Приглашаем бюро в Польше и за границей обращаться с предложениями помощи.

Контакты:

Контакты украинских бюро, которые уже есть в нашей базе данных, будут объединены с контактами архитектурных бюро в Польше, готовых предоставить возможность удаленной работы.

Просим архитектурные бюро в Польше и за границей, которые хотят связаться с бюро и архитекторами на Украине, обращаться по адресу:
tda@tubadzin.pl

В теме письма просим указывать ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПОМОЩИ, а также языки, на которых вы можете разговаривать с Вашими коллегами на Украине.

АРХИТЕКТОРЫ УКРАИНЫ:

Архитекторов и дизайнеров, оставшихся на Украине, просим связаться с нами по адресу tda@tubadzin.pl

В теме письма просим указать ПОМОЩЬ.

CONSENT CLAUSE

I hereby give my free and informed consent for my contact details / CV documents to be forwarded to  Partners and architectural offices that have applied for cooperation with architects and designers from Ukraine.

Допомога архітекторам в Україні

 

HUB ПАРТНЕРІВ TUBĄDZIN DESIGN AWARDS’ 22

 

ДОПОМОЖЕМО У СТВОРЕННІ КОМУНІКАЦІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОЇ СПІВПРАЦІ ДЛЯ АРХІТЕКТОРІВ ТА ДИЗАЙНЕРІВ, ЩО ЗАЛИШАЮТЬСЯ В УКРАЇНІ.

Враховуючи надскладні умови в яких  опинилися  архітектори та дизайнери України, ми, спільно з Партнерами TDA’ 22 ,  прийняли рішення вжити  ряд заходів, спрямованих на підтримку творчої діяльності цих професіоналів.

МЕТА:

Спільно з Партнерами TDA’ 22, ми утворили благодійний HUB, метою якого  є створення комунікаційної платформи між студіями  в Польщі  та інших країнах світу з  архітекторами та дизайнерами України.

Метою організації цієї платформи  є допомога в обміні інформацією, що полегшить пошук  дистанційної роботи для архітекторів та дизайнерів, які надалі  залишаються в Україні.

Ми, як організатори ‘ 22 та Tubądzin Design Community, контактуючи з  широкою спільнотою  архітекторів та дизайнерів  світу, вважаємо своїм обов’язком створити цю комунікаційну ланку!

Як це працюватиме:

Кожен з Партнерів TDA’ 22, користуючись власними інструментами комунікації та джерелами контактів, надаватиме  доступ до  інформації про існуючі проекти та  необхідну допомогу, а також  контактні дані, використовуючи  які, студії Польщі та інших країн світу  надсилатимуть інформацію про готовність залучення до співпраці студій з України. Ми, в свою чергу, будемо виступати комункаційною ланкою між усіма сторонами процесу, з метою залучення до створення проектів спільноти українських  архітекторів та дизайнерів.

Таким чином Партнери допомагають студіям в Польщі та за  її межами в пошуках цікавих проектів, а також сприяють залученню до співпраці українських спеціалістів.

Склад нашого БЛАГОДІЙНОГО HUB TDA' 22:

Студії, які зацікавлені у співпраці  з архітектурною та дизайнерською спільнотою України, просимо  зголоситися  листом  на електронну адресу: tda@tubadzin.pl

З метою покращення комунікації, інформацію про студії, які готові  надавати допомогу, буде  опубліковано на офіційній міжнародній сторінці  Tubądzin Design Community  в розділі АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ (Aktualności www.tubadzincommunity.com ) під заголовком  “Допомога Архітекторам України”.

Наша мета:

Завдяки міжнародному партнерству та спільним зусиллям, налагодити комунікацію між    архітекторами та дизайнерами України і студіями  Польщі та інших країн світу, усією спільнотою допомогти Колегам, зважаючи на події, які відбуваються в Україні.

Запрошуємо архітектурні та дизайнерські студії в Польщі та за її межами долучатися з пропозиціями для налагодження співпраці.

Контактні дані:

Контакти  українських студій,  які вже присутні в нашій  базі, будуть надані  відповідальним особам  студій  в Польщі та за її межами, що зголосять  готовність до дистанційної співпраці.

Студії  Польщі та інших країн світу,  що зацікавлені у співпраці з українськими колегами, просимо про контакт через електронну адресу  tda@tubadzin.pl

У темі листа повинно бути слово  «ДОПОМОГА». Також, просимо  обов’язково зазначати інформацію якими мовами  Ви готові спілкуватися з українськими Колегами.

Архітекторів та дизайнери, які залишаються в Україні:

просимо  надсилати свої контактні дані  на електронну адресу  tda@tubadzin.pl

CONSENT CLAUSE

I hereby give my free and informed consent for my contact details / CV documents to be forwarded to  Partners and architectural offices that have applied for cooperation with architects and designers from Ukraine.

OBOWIAZEK INFORMACYJNY-POMOC-202220314-KW
PL
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com